Till salu

Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda parkväg 22A

  • price tag icon 6 454 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
6 995 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 95 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 454 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2009
Finnboda parkväg 22A

Unikt etagelägenhet med penthousekänsla - imponerande terrass på över 30 kvm i väst

Denna extraordinära etagebostad med ett fint ljusinsläpp är perfekt belägen intill Finnboda Hamn och Stockholms inlopp. Här bor du högst upp i huset med en vacker vy och en privat atmosfär helt utan insyn. Den fantastiska terrassen på cirka 30 kvadratmeter bjuder in till avkoppling och sociala stunder under soliga dagar. Övervåningen har ett fantastiskt sovrum med högt i tak och fin utsikt genom de stora fönsterpartierna från golv till tak och plats för dubbelsäng, arbetsplats och övrig möblering. Intill har du ett lyxigt nyrenoverat badrum och en intilliggande klädkammare. Övervåningen kan självklart användas som tv-rum/arbetsrum eller varför inte en ateljé.

Nedre plan erbjuder ett stort trevligt kök med matplats för hela familjen och en utsikt över de lummiga innergårdarna. Fint renoverat med bra materialval och all maskinell utrustning. Ett större sovrum intill hallen med bra förvaring och plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum som kan användas som kontor eller barnrum. Går att ta bort denna vägg och ha ett ännu större vardagsrum. Ett trevligt vardagsrum med stora fönster och plats för soffgrupp samt utgång till terrassen. Modernt badrum även på detta våningsplan med badkar, wc och tvättmaskin/torktumlare.

Föreningen är välskött och erbjuder bekvämligheter som gästlägenhet, förråd och garage.

Föreningen, Brf Finnboda Allé, är en av områdets bästa med en stabil ekonomi och lägre avgifter jämfört med andra föreningar i närheten. Här bor du nära naturen och havet samtidigt som innerstadens puls ligger inom bekvämt avstånd. Goda kommunikationer gör det enkelt att ta sig till Slussen på bara några minuter. För de som arbetar i city finns möjligheten att pendla med SL:s båtar och njuta av Stockholms vackra silhuett varje morgon. Tre populära förskolor finns inom gångavstånd och en välsorterad ICA Nära ligger nere på torget. Nära till Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av shopping, bio, restauranger och service. Svindersviksbron knyter samman området med Nacka Forum och ännu fler shoppingmöjligheter.

Intresseanmälan
Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Finnboda parkväg 22A, Till salu i Finnboda Hamn, Nacka Planlösning från Finnboda parkväg 22A, Till salu i Finnboda Hamn, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad