Såld

Finnberget, Nacka

Finnbergsvägen 46, 2tr

Slutpris: 3 900 000 kr

Finnbergsvägen 46, 2tr

BO GRANNE MED STOCKHOLMS INLOPP!

Ett boende utöver det vanliga! Njut av Stockholms inlopp varje dag! Stabil bostadsrättsförening med låg belåning!

Lägenheter som denna säljs väldigt sällan, nuvarande ägare har bott i hela 25 år. Utsikten är helt magisk över inloppet och stan. Njut av vädrets skiftningar, solnedgångar, soluppgångar. Alltid är det något att titta på.

Lägenheten är charmig och välplanerad med hela två balkonger. En stor mot vattnet med gott om plats för rejält möblemang och växter. Den andra är av mindre format, nås från köket och har ett mysigt läge mot den grönskande gården.

Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck, vilket ger gott om ljus i hela lägenheten. I det mysiga köket finns plats för matgrupp för 4-6 personer samt bra arbetsytor för matlagning. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat. Sovrummet är perfekt för en dubbelsäng och garderober. Badrummet är smart planerat o tar inte mer plats än nödvändigt. Det finns även en rymlig klädkammare med fönster som kan användas som hemmakontor eller barnrum. Där finns en platsbyggd loftsäng för barn.

Stabil ekonomi i föreningen och en månadsavgift på endast 3508 kr. Gemensamt avtal för el, ger också lägre kostader för medlemmarna.

BRF Finnberget är en välmående förening med god ekonomi och mycket underhåll är avklarat. Föreningen tillhandahåller en lokal som kan hyras till fester och diverse tillställningar samt en gemensam grillplats. Ett speciellt cykelrum finns också för de som är intresserade. Finnberget är en oas i Nacka med närhet till stadens puls men samtidigt omsluten av vacker natur, skärgård och tystnad. Kommunikationerna har förbättrats i takt med att närområdet växer fram och det finns möjlighet att ta sig till centrala delar av Nacka, Södermalm och Slussen på 10 minuter med buss. Från Finnboda hamn kan man ta båten till Nybrokajen via Djurgården eller till Lidingö via Nacka Strand. Henriksdal ligger inom gångavstånd och därifrån går flertalet busslinjer dygnet runt.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Finnbergsvägen 46, 2tr, Såld i Finnberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad