Till salu
Budgivning pågår

Fäxboda, Uppsala

Fäxboda 24

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 2 1 550 000 kr Visa alla
1 495 000 kr
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
  • 15 m2 biarea
  • 1 549 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2013
Fäxboda 24

Välutrustat fritidshus i lugn miljö ca 3 mil norr om Uppsala. Vinterbonat och kan nyttjas hela året

Välkommen till detta mycket fina fritidshus strax norr om Björklinge. Fin utsikt mot åkrar, skog och ängar. En underbar altan i bästa sydväst läge. Markis finns. Det finns även en liten ”ovan jord” pool. UL busshållplats finns inom 1 km, så pendling till Uppsala eller Tierp med kollektivtrafik är enkel.

Trädgården består av gräsmatta, tujahäck, en syrénberså, rabatter med rosor, klematis, kaprifol mm. Pallkrage med kryddor finns också. En bod står på tomten.

Invändigt finns ett stort kombinerat vardagsrum och kök med bra maskinell standard. Vidare finns två sovrum varav det ena med stor garderob. Det finns ett badrum med mosaikbelagt golv och duschkabin.

Hela huset har hög takhöjd vilket bidrar till rymlig känsla. Fiber är indraget. Luftvärmepump med ac funktion. Egen borrad brunn samt delad 3-kammarbrunn. Ny varmvattenberedare.

Välkommen till ditt paradis!

Intresseanmälan

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Grundinformation

Interiör

Fastigheten

Ventilation

Energideklaration

Tomt

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

TV och bredband

Dokument

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad