Såld

Fäxboda, Uppsala

Fäxboda 24

Slutpris: 1 550 000 kr

Fäxboda 24

Välutrustat fritidshus i lugn miljö ca 3 mil norr om Uppsala. Vinterbonat och kan nyttjas hela året

Välkommen till detta mycket fina fritidshus strax norr om Björklinge. Fin utsikt mot åkrar, skog och ängar. En underbar altan i bästa sydväst läge. Markis finns. Det finns även en liten ”ovan jord” pool. UL busshållplats finns inom 1 km, så pendling till Uppsala eller Tierp med kollektivtrafik är enkel.

Trädgården består av gräsmatta, tujahäck, en syrénberså, rabatter med rosor, klematis, kaprifol mm. Pallkrage med kryddor finns också. En bod står på tomten.

Invändigt finns ett stort kombinerat vardagsrum och kök med bra maskinell standard. Vidare finns två sovrum varav det ena med stor garderob. Det finns ett badrum med mosaikbelagt golv och duschkabin.

Hela huset har hög takhöjd vilket bidrar till rymlig känsla. Fiber är indraget. Luftvärmepump med ac funktion. Egen borrad brunn samt delad 3-kammarbrunn. Ny varmvattenberedare.

Välkommen till ditt paradis!

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fäxboda 24, Såld i Fäxboda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad