Såld

Södermalm, Stockholm

Fatburs kvarngata 7, 5 tr

Slutpris: 7 350 000 kr

Fatburs kvarngata 7, 5 tr

Välplanerad och ljus fyrarummare näst högst upp i huset med balkong och förmiddagssol!

Bo granne med parken på populär adress i denna fina och ytters välplanerade fyrarummare med alla förutsättningar för att trivas! Näst högst upp i huset och fritt från insyn väntar 97,5 fina och genomtänkta kvadratmeter med genomgående ljusa och luftiga rum och ett påtagligt ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna. Med en väl tilltagen sällskapsdel kombinerat med tre rymliga sovrum och två badrum finns här fina förutsättningar att umgås men också för avskildhet när man önskar det. Det ljusa och fullt utrustade köket har generösa arbetsytor och mycket goda förvaringsmöjligheter och tack vare sin delvis öppna planlösning mot vardagsrummet är det enkelt att bjuda hem många. Här kan du förbereda en god middag och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster sällskap. Vardagsrummet bjuder in till social samvaro och har stora ytor för soffgrupp, mediamöbel samt ett större matbord med tillhörande stolar. Den rymliga balkongen i anslutning blir en naturlig förlängning av rummet och här är det enkelt att koppla av och möblera efter önskemål. Bostadens fina sovrum är alla rymliga och inrymmer såväl dubbelsäng med tillhörande sängbord som övrigt önskat möblemang. Dessutom finns två stilrena, helkaklade badrum i varsin ände av bostaden varav det ena är bekvämt utrustat med tvättmaskin. Den välkomnande hallen som sammanbinder bostadens rum har stora fina ytor och dessutom en väl tilltagen garderobsvägg med spegelskjutdörrar som inrymmer mycket. För dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett förråd på samma våningsplan samt ett källarförråd i föreningen. Från bostaden tar man sig enkelt ut till föreningens trivsamma innergård med flertalet sittgrupper, lekytor och sandlåda för de minsta. En grönskande och avkopplande oas och en naturlig mötesplats att umgås vid. Önskar ni det där läget med lite puls, men också en väldisponerad, trivsam och bekväm bostad med genomgående ljus färgpalett så har ni hittat hem. Här vill ni bo länge!

Brf Brinckan 1 är en äkta förening som består av 106 bostadslägenheter och 7 lokaler fördelat på adresserna Fatburs Kvarngata 1-7. Byggnaden är uppförd 1990. I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-tv via ComHem samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till den möblerade innergården, tvättstuga i varje port, bastulokal med pentry som även kan nyttjas som övernattningsrum, barnvagsrum, cykelrum samt grovsopsrum.

Här bor ni i lugna och omtyckta kvarter med närhet till Söders alla spännande hörn! Bara ett stenkast från lägenheten finns flertalet restauranger, barer, biografer, saluhall, uteserveringar och närhet till både Mariatorget, Medborgarplatsen och Hornsgatans nöjesutbud. En kort promenad bort finner ni lummiga Tantolunden med koloniområden, promenadstråk och badmöjligheter samt Zinkensdamms idrottsplats. Kommunikationsmöjligheterna kunde inte vara bättre med Södra Stations pendeltågsstation och bl.a. 4:ans och 55:ans busshållsplats inom 2 minuters gångavstånd samt Mariatorgets tunnelbana 5 min bort.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fatburs kvarngata 7, 5 tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close