Såld

Södermalm, Stockholm

Fatburs kvarngata 32

Slutpris: 4 775 000 kr

Fatburs kvarngata 32

Välplanerad 2:a i toppskick med balkong!

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a i toppskick med stor balkong! Bostaden är i toppskick då den totalrenoverades 2017 och det finns många stilfulla val så som ett badrum med klinkers och kakel i sten, köket är stilrent och har gott om förvaring och dess maskinella utrustning har genomgående hög kvalité. Sovrummet har en hotellkänsla över sig med mörka väggar och platsbygg garderobsvägg samt att hallen är rymlig och välkomnande. Vardagsrummet är trivsamt och med plats för soffgrupp samt matgrupp för sociala tillställningar samt att du når balkongen där det finns plats för bord och stolar. Här kommer du att bo bekvämt och med en trivsam känsla. Bostaden är praktiskt belägen med ingång från entréplan men med alla fönster mot gården, 1 tr upp. Flexibelt tillträde efter köparnas önskemål.

Här bor ni i lugna och omtyckta kvarter med närhet till Söders alla spännande hörn! En kort promenad bort finner ni lummiga Tantolunden med koloniområden, lekpark och badmöjligheter. Ett stenkast bort finner ni även livsmedelsbutiker, trendiga restauranger och inte minst utmärkta kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad