Såld

Södermalm, Stockholm

Fatburs kvarngata 23, 7 tr

Slutpris: 8 600 000 kr

Fatburs kvarngata 23, 7 tr

Välplanerad fyra högst upp i huset med solig balkong i söderläge!

Högst upp i huset finner ni denna välplanerade fyra med solig balkong söderläge! Stor, härlig terrass precis utanför dörren som är föreningens gemensamma och även föreningens bastu. Väl tilltaget vardagsrum med braskamin och plats för soffgrupp och annat önskat möblemang. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens balkong i söderläge med plats för utemöbler och odlingar. Rymligt, fullt utrustat kök och plats för en stor matgrupp. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord, ett sovrum med plats för säng samt ytterligare ett arbetsrum/sovrum. Vidare har bostaden ett badrum med badkar och tvättmaskin, en gäst-wc och en generös hall med plats för avhängning. För extern förvaring finns nyttjanderätt till ett källarförråd.

Brf Brinckan-Lehusen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2008. Till medlemmarnas förfogande finns det fyra stycken takterasser, pingisrum, målarrum/snickerirum, läsrum/bibliotek, gym, bytesrum, samlingslokal och tvättstuga. Cykelförråd finns med access direkt från gatan. Barnvagnsförråd finns i entréplan. Kvällar efter kl 16:00 och på helger kan föreningens medlemmar utnyttja gymnastiksalen i Fria Maria skolas lokaler. Föreningen ingår i Södra stationsgaragens samfällighetsförening som har totalt sju garage med 733 platser varav 32 st av dem finns i en av föreningens fastigheter. Besök gärna föreningens informativa sida för mer information https://www.brinckanlehusen.se/

Här bor ni i lugna och omtyckta kvarter med närhet till Söders alla spännande hörn! Bara ett stenkast från lägenheten finns flertalet restauranger, barer, biografer, saluhall, uteserveringar och närhet till både Mariatorget, Medborgarplatsen och Hornsgatans nöjesutbud. En kort promenad bort finner ni lummiga Tantolunden med koloniområden, promenadstråk och badmöjligheter samt Zinkensdamms idrottsplats. Kommunikationsmöjligheterna kunde inte vara bättre med pendeltågsstation och bl.a. 4:ans busshållsplats inom 2 minuters gångavstånd samt Mariatorgets tunnelbana 5 min bort.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fatburs kvarngata 23, 7 tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad