Såld

Södermalm, Stockholm

Fatburs kvarngata 21, 3 tr

Slutpris: 4 900 000 kr

Fatburs kvarngata 21, 3 tr

Välplanerad 3:a med balkong i söderläge!

Varmt välkomna till en ljus och välplanerad 3:a med balkong i söderläge. Bostaden har en välkomnande hall med generös förvaring, praktiskt kök med mycket goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor med utgång till en balkong i söderläge. Luftigt vardagsrum med burspråk samt två sovrum med plats för såväl dubbelsäng, sängbord, arbetsbord och förvaring i garderober. Badrum med både tvättmaskin och badkar. Till bostaden hör ett källarförråd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Här bor ni i lugna och omtyckta kvarter med närhet till Söders alla spännande hörn! En kort promenad bort finner ni lummiga Tantolunden med koloniområden och badmöjligheter. För barnfamiljen finns det flertalet välbesökta lekplatser och förskolor runt hörnet utan genomgångstrafik. Ett stenkast bort finner ni Medborgarplatsen där det finns flera uteserveringar sommartid, en saluhall och en biograf och inte minst utmärkta kommunikationer med Mariatorget som närmsta t-bana, pendeltåg och flertalet busslinjer.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fatburs kvarngata 21, 3 tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad