Såld

Södermalm, Stockholm

Fatburs Kvarngata 17, 1tr

Slutpris: 4 950 000 kr

Fatburs Kvarngata 17, 1tr

Smakfullt renoverad 3:a på Södermalm!

Välplanerad 3:a med balkong i centralt läge på Södermalm! Fräscht med genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Snyggt vitt kök med ekbänkar och vitt kakel och all maskinell utrustning som kan önskas. Härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkong under tak. Två sovrum i bra storlek, där det ena är utmärkt som master bedroom och det andra som antingen barnrum eller arbetsrum, är lägenheten perfekt för familj, par eller den som bor på egen hand. Helkaklat badrum i vitt med mörkt klinkergolv, badkar och tvättmaskin.

Här bor ni i lugna och omtyckta kvarter med närhet till Söders alla spännande hörn! En kort promenad bort finner ni lummiga Tantolunden med koloniområden, lekpark och badmöjligheter. Ett stenkast bort finner ni även livsmedelsbutiker, restauranger och inte minst utmärkta kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fatburs Kvarngata 17, 1tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad