Såld

Södermalm, Stockholm

Fatburs kvarngata 14

Slutpris: 4 800 000 kr

Fatburs kvarngata 14

Välplanerad 3:a med balkong i centralt läge på Södermalm!

Välplanerad 3:a med balkong i centralt läge på Södermalm! Bostaden har fina egenskaper som stora fönster och parkettgolv som löper genom lägenheten och ger harmoni åt rummen. Det luftiga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket är lättmöblerat och har plats för såväl större soffgrupp som matplats för flertalet gäster. Genom glasad balkongdörr kommer man ut på balkongen som ligger i skönt söderläge. Här finns gott och väl utrymme för bord, stolar och krukor för den som vill odla. Köket har bra förvaring bakom snygga träfronter och generös arbetsyta på både bänk och skiva på köksön. Här finns också all maskinell utrustning man kan behöva. Med två sovrum i bra storlek, där det ena är utmärkt som master bedroom och det andra som antingen barnrum eller arbetsrum, är lägenheten perfekt för familj, par eller den som bor på egen hand. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har falldusch och tvättmaskin. Bostaden har mycket bra förvaring i flertalet garderober i hallen och i det större sovrummet.

Här bor ni i lugna och omtyckta kvarter med närhet till Söders alla spännande hörn! En kort promenad bort finner ni lummiga Tantolunden med koloniområden, lekpark och badmöjligheter. Ett stenkast bort finner ni även livsmedelsbutiker, restauranger och inte minst utmärkta kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer.

Med ingång från Södermalmsallén finner ni lägenheten en trappa upp och med ingång från Fatburs Kvarngata finner ni lägenheten en trappa ner.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad