Såld

Midsommarkransen - Telefonplan, Stockholm

Fastlagsvägen 59

Slutpris: 3 050 000 kr

Fastlagsvägen 59

Ljus och fin tvåa med burspråk!

Välkommen till en ljus och välplanerad tvåa och en möjlig trea. Smakfullt renoverad med fiskbensparkett och målade väggar i moderna toner. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Vitt kök med härlig matplats vid burspråket. Rymligt vardagsrum och sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och klädkammare. Helkaklat badrum med dusch, stambytt. Välskött och bra förening med egen gård.

Här bor du mittemellan Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan, alla tre på kort promenadavstånd. På några minuter tar du dig lätt till både Midsommarkransen med härliga Svandammsparken och Aspudden, bägge med sina populära utbud av service, caféer, restauranger och kommunikationer. Telefonplan med restaurang Landet är populärt för både lunch, middag och klubbevenemang. Konstfack som huserar i Ericssons gamla fabriks-/kontorsbyggnad. Vinterviken med bad i Mälaren, båthamn, kolonilotter, motionsspår, café och Skulpturens Hus. Parkområden för rekreation och motion finns det gott om, likaså skolor och dagis. Ett perfekt boende som kombinerar storstan och lugnet utanför.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fastlagsvägen 59, Såld i Midsommarkransen - Telefonplan, Stockholm Planlösning från Fastlagsvägen 59, Såld i Midsommarkransen - Telefonplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad