Såld

Saltängen, Nacka

Fasanvägen 29

Slutpris: 4 835 000 kr

Fasanvägen 29

Söker du en unik och exklusiv bostad med påkostade materialval? Nu finns möjligheten att förvärva denna bostadsdröm! Som boendes på Fasanvägen, bor ni i ett naturskönt läge nära havet, Skuruparken och blandad bebyggelse. Detta hem erbjuder vackert ljusflöde från flera vinklar. Hemmet har genomgått renovering där kök, bad och samtliga ytskikt renoverats i toppskick. Den öppna planlösningen inkluderar ett luftigt vardagsrum, vilket tillåter möblering av både en bekväm soffgrupp och en matplats. Från vardagsrummet leder en underbar balkong i väst, vilket innebär sol på eftermiddag och kväll med en lugnande utsikt över grönska. Det stilrena köket är välutrustat och den maskinella utrustningen består av; induktionshäll, kyl/frys och diskmaskin. Köket har gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. I anslutning till hallen finns det ett påkostat badrum med lyxigt badkar, takdusch, handfat, toalett och handdukstork. Materialvalen i hela hemmet är omsorgsfullt utvalda och bidrar till en enhetlig och stilfull atmosfär. Två fridfulla sovrum erbjuder tillräckligt med plats för arbetsområde och förvaring, båda sovrummen har en rofylld känsla och vacker utsikt över grönska. I anslutning till hall finner ni tvättstuga med kombitvättmaskin från LG (original är detta en gäst-wc). Lägenheten är i originalet en 4:a vilket går utmärkt att återställa hemmet till om behovet skulle finnas. Lägenheten har löpande parkett genom hela hemmet. I denna förening inkluderas också ett källarförråd samt ett matkällarförråd med gott om plats för förvaring!

FÖRENINGEN & OMRÅDET:
Bostadsrättsföreningen Skuruberg är en väldigt populär förening med god ekonomi (låg belåninggrad om 4156kr lån/kvm). Föreningen äger marken. Föreningen fördelar sig på 106 st bostadsrätter och 9 st lokaler. 2004 genomfördes stamrenovering av vatten, avlopp och el i föreningen. Dessutom har denna fastighet tillgång till gemensamma utrymmen som barnvagnsförråd, cykelförråd och en praktisk tvättstuga för föreningen.

Denna bostad är belägen i ett fridfullt villaområde, endast några hundra meter från havet och en kort promenad från naturområden och vackra badsjöar. Inom några minuters gångavstånd ligger Ektorps centrum, där ni finner mataffärer, caféet Gateau, flertal restauranger och två gym. Från Ektorps centrum finns även smidiga bussförbindelser till city (bland annat linje 471, som passerar även Skuru Skola, som är närmaste hållplats till bostaden). En cykeltur på cirka femton minuter tar dig till Nacka Forum, där ett brett utbud av butiker och restauranger väntar.

Missa inte denna bostad!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fasanvägen 29, Såld i Saltängen, Nacka Planlösning från Fasanvägen 29, Såld i Saltängen, Nacka Planlösning från Fasanvägen 29, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad