Såld

Lövstalöt, Uppsala

Fanstavägen 47

Slutpris: 6 250 000 kr

Fanstavägen 47

Lugnt och barnvänligt område!

Välkommen till denna välskötta villa med bra läge i barnvänligt område. Lättskött trädgård och odling i pallkragar. Husets entréplan fördelas på en praktisk hall med bra förvaring i skåp samt plats för ytterkläder och skor. Ett stort trevligt kök med halvöppen planlösning mot vardagsrum, här finns en braskamin som förutom extra värme även höjer mysfaktorn i huset. En praktisk tvättstuga med grovingång, 2 sovrum samt ett nyrenoverat badrum. En trappa upp till övre plan finns allrummet med plats för umgänge, 2 stora sovrum varav ena med stor garderob. 2 rymliga klädkammare samt ett badrum.
Tillhörande carport samt förråd baktill. Plats för ytterligare bilar på uppfarten. Lättskött tomt med stor altan för trevliga sammankomster och grillkvällar.

===Lövstalöt===
Lövstalöt ligger ca en mil norr om Uppsala längs gamla E4:an. Ett lugnt och idylliskt villasamhälle beläget endast ca 10 minuter med bil från stan. Här kan barnen växa upp i en trygg och harmonisk miljö med många vänner längs villagatorna, förskola finns i området.
Ett populärt strövområde med motionsslinga är en annan sak närområdet erbjuder. Vill du ta med familjen ut på en bit mat finns en omtyckt restaurang i området med allt från pizza till a la carte och fullständiga rättigheter. Mycket goda bussförbindelser till Uppsala och norra delar av länet.

Till Bälinge finns det också gång- och cykelväg, där finns bland annat grundskola, förskola och populärt friluftsbad.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fanstavägen 47, Såld i Lövstalöt, Uppsala Planlösning från Fanstavägen 47, Såld i Lövstalöt, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad