Såld

Årsta, Uppsala

Fänkålsgatan 5

Slutpris: 2 395 000 kr

Fänkålsgatan 5

Välkommen till en väldisponerad genomgångslägenhet i populära HSB Gräslöken!
Nu finns en unik lägenhet tillgänglig för dig som letar efter det lilla extra.

Lägenheten är i väldigt bra skick med många smarta och stilrena detaljer. Genomgående ljusa ytskikt och fina golv utan trösklar vilket ger ett öppet, mjukt och välkomnande intryck genom hela lägenheten. Flera inbyggda garderober med modern inredning ger gott om förvaringsmöjligheter och det egendesignade innertaket ger hela lägenheten extra karaktär. För dig som söker ”hus-känsla” utan underhåll är det här en perfekt möjlighet.

Gigantisk balkong med fri utsikt över den grönskande naturen i insynsskyddat läge. Helkaklat badrum som totalrenoverades i samband med stamrenoveringen.

Gräslöken är en stor, mycket välskött förening som nyligen utfört flera stora renoveringar, där i bland stamrenovering. I föreningen finns fem tvättstugor, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu och övernattningsrum. Föreningens medlemmar har också tillgång till flera lekplatser, skridskoplan (om vintern), träningslokal, snickarbod, bibliotek, boulebanor, bord för bordtennis och vävstuga. Till lägenheten hör ett närliggande förråd. Föreningen har flera hundra parkeringsplatser att hyra enligt kösystem.

I Årsta bor ni med direkt närhet till all tänkbar service. Flera skolor och förskolor finns på bekvämt avstånd för barnfamiljen och härliga strövarområden och parker för er som uppskattar närhet till naturen. Närmast har ni Årsta Centrum med livsmedelsbutik (ICA), restauranger, café och apotek. Nästan lika nära har ni ständigt växande Gränby Staden med över 100 butiker och all tänkbar handel ni kan önska samt ett gediget restaurangutbud. Uppsala centrum och stadskärnan når ni bekvämt med en promenad eller via smidiga cykelvägar eller bra bussförbindelser. Smidig anslutning till E4:an för er som pendlar med bil.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fänkålsgatan 5, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad