Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Fålhagsleden 9

  • price tag icon 4 544 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 795 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 544 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2010
Fålhagsleden 9

Njut i eget inglasat uterum med närhet till stadskärnan!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade gavellägenhet med fint ljusinsläpp och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds fina sällskapsytor där familj och vänner får gott om plats för att umgås. Härligt inglasat uterum som blir en förlängning av vardagsrummet viket verkligen bidrar till det "lilla" extra och gör detta boende unikt.

Planlösningen fördelar sig på hall med plats för att hänga av sig ytterkläder, kök med rejäl matplats och rymligt vardagsrum med utgång till uterummet, badrum med kakel och klinker och tvättmaskin samt tre sovrum varav ett med klädkammare. .

Gårdsmiljö med trädgårdsmöbler och i anslutning till Bergsbrunnaparken. Här bor ni centralt i populära kvarter med ypperligt pendlarläge och närhet till bl a mataffär, gym och barnomsorg samt all tänkbar service vid Vaksalatorg. Behagligt gångavstånd till citykärnan genom Frodeparken.

Varmt välkommen till Fålhagsleden 9!

Intresseanmälan
Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Dokument och länkar

Planlösning från Fålhagsleden 9, Kommande i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad