Såld

Fålhagen, Uppsala

Fålhagsleden 5C

Slutpris: 2 450 000 kr

Fålhagsleden 5C

Ljus och charmig gavellägenhet med funktion av en trea! Balkong mot grönskande parkmiljö.

Välkomna till en mycket trevlig 30-tals lägenhet med funktionen av en 3:a i mysiga Fålhagen. Här bor du en halv trappa upp i en mycket ljus gavellägenhet med ett ypperligt pendlarläge med bara några minuters gångtid till perrongen!

Bostaden har fina tidstypiska detaljer som högt i tak och originalgolv. Fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinflöde i hela lägenheten tillsammans med en trevlig balkong i bra solläge med trevlig utsikt mot parkområde. Lägenheten har tack vare planlösningen funktion som en mini-trea. Här erbjuds tre rum i fil som fördelar sig på; rejält sovrum/vardagsrum, ytterligare sovrum som fungerar väl som arbetsrum/gästrum, möblerbart halvrum med stora fönster och utgång till balkong, stilrent kök med plats för matgrupp samt fräscht badrum med dusch.

BRF HSB Trean är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen har vackra lummiga gårdar med utemöbler och grillmöjligheter. Gemensamma utrymmen såsom: två stora och fräscha tvättstugor (närmaste på adress 5 C, renoverade 2011), övernattningsrum, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal. Föreningen hyr ut 49 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 500 kr/mån (finns lediga platser i dagsläget 2023-05-19). Föreningen har även fyra gästplatser på parkeringen.

Här bor du med ett centralt läge endast ett stenkast från Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Tvärs över gatan återfinns Coop-butik med generösa öppettider och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Till lägenheten hör två förråd samt tvättstuga i samma hus.

Denna pärla vill ni inte missa, anmäl ert intresse idag!

(Enligt mäklarbilden 2 rok)

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad