Såld

Fålhagen, Uppsala

Fålhagsleden 5 A

Slutpris: 2 600 000 kr

Fålhagsleden 5 A

Ljus och charmig gavellägenhet med funktion av en trea!

Välkomna till en mycket trevlig 30-tals lägenhet med ett ypperligt pendlarläge i mysiga Fålhagen med bara några minuters gångtid till perrongen!

På Fålhagsleden 5 A bor du i gavelläge med fina tidstypiska detaljer bevarade. Lägenheten har tack vare planlösningen funktion som en mini-trea. Fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinflöde i hela lägenheten och en trevlig balkong med trätrall och eftermiddags- och kvällssol. Planlösningen erbjuder tre rum i fil som fördelar sig på; välkomnande ljus hall, nyrenoverat kök, vardagsrum med flera fina fönster i två väderstreck, sovrum, möblerbart halvrum med stora fönster och utgång till balkongen.

Här bor ni i centralt läge endast ett stenkast från Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Tvärs över gatan återfinns Coop-butik med generösa öppettider och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Till lägenheten hör två förråd samt tvättstuga i samma hus.

Denna pärla vill ni inte missa, anmäl ert intresse idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fålhagsleden 5 A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad