Såld

Fålhagen, Uppsala

Fålhagsleden 4C

Slutpris: 1 895 000 kr

Fålhagsleden 4C

Välplanerad 1,5:a med funktion som 2:a, balkong med kvällssol och låg avgift!

Välkomna till denna ljusa och trevliga genomgångslägenhet, belägen med ett soligt och fint läge i fastighet från 1939. Här får du en mycket praktiskt planlösning som rymmer allt du kan önska dig, och en väldigt låg månadsavgift där bl.a. kabel-tv och bredband ingår.

Den tilltalande planlösningen fördelar sig på en hall med förvaring i två stora garderober med överskåp. Ett vitt kök med gott om yta och förvaring samt plats för ett litet matbord. Ett vardagsrum som rymmer både soffa och annan önskad möbel samt utgång till lägenhetens balkong med härlig eftermiddagssol. En mycket praktisk separat sovdel samt ett fräscht WC/dusch med plats för att installera egen tvättmaskin. Lägenheten har fönster i två olika väderstreck vilket ger dig ett härligt solinsläpp under hela dagen!

I denna stabila HSB förening har de större renoveringarna genomförts. Här finns bl a välskötta innergårdar med utemöbler och grillmöjligheter för de boende att nyttja.

Lägenheten har ett väldigt centralt läge endast ett stenkast från resecentrum vilket ger perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I grannfastigheten, endast ett stenkast från huset, hittar du en livsmedelsbutik och ytterligare butiker finns vid centralstationen samt i affärshuset Kvarnen med bl a livsmedelsbutik, apotek, systembolag och restauranger.

Missa inte denna mysiga lägenhet, välkommen på visning!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fålhagsleden 4C, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad