Såld

Fålhagen, Uppsala

Fålhagsleden 3D

Slutpris: 2 495 000 kr

Fålhagsleden 3D

Ljus och trevlig gavellägenhet med ett lugnt läge mot grönskande parkområde.

Välkommen till denna charmiga 30-tals lägenhet med ett härligt gavelläge i populära Fålhagen. Här bor du en halv trappa upp med ett perfekt pendlarläge bara några minuters promenad från Uppsala resecentrum.

Lägenheten har fina tidstypiska detaljer såsom vackra trägolv, högt i tak och djupa fönsternischer i sten. Fönster i tre väderstreck ger ett fint ljusinsläpp i hela lägenheten och en trivsam karaktär. Balkong i lugnt läge med trevlig utsikt mot Bergsbrunnaparken.

Rymlig och funktionell planlösning som erbjuder en välkomnande hall, renoverat kök samt ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och dusch. Vidare finns rymligt sovrum, möblerbart halvrum med utgång till balkongen samt ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck.
Lägenheten har tack vare planlösningen funktion som en mini-trea då halvrummet mycket väl kan fungera som vardagsrum, vilket då ger möjlighet till två separata sovrum. (OBS! Enligt mäklarbilden är lägenheten 2 rok). Till lägenheten finns två förråd.

Föreningen har vackra lummiga gårdar med utemöbler och grillmöjligheter. Gemensamma utrymmen såsom: två tvättstugor, övernattningsrum, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal. Föreningen hyr ut 48 parkeringsplatser där man i början av året installerat 16 laddboxar. Föreningen har även fyra gästplatser på parkeringen

Här bor du med ett centralt läge endast ett stenkast från resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Tvärs över gatan återfinns Coop-butik med generösa öppettider och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek och restauranger. Du har även närhet till Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet vidare till allt annat city har att erbjuda.

Missa inte denna lägenhet! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fålhagsleden 3D, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad