Såld

Fålhagen, Uppsala

Fålhagsleden 3 B

Slutpris: 1 950 000 kr

Fålhagsleden 3 B

Ljust 30-tal i populära Fålhagen!

En ljus och vacker 1930-talslägenhet i gott skick belägen i attraktiva kvarter med suveränt pendlarläge. Det är en mycket ljus och hemtrevlig genomgångslägenhet i gott skick, belägen på första våningen. Lägenheten håller ett genomgående fräscht skick och har varsamt renoverats, här får ni bl a ett nytt och fräscht badrum, samtidigt som man har behållit charmiga tidstypiska detaljer så som äldre serveringsskåp och genomgående trägolv.

Planlösningen fördelar sig på en hall med gott om förvaring i inbyggda garderober, ett rymligt kök med plats för matbord, ett vardagsrum som rymmer både stor säng och soffgrupp och med utgång till balkong med kvällssol samt ett helkaklat badrum med duschhörna.

BRF HSB Trean är en välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. Här finns det övernattningsrum och samlingslokal för de boende att nyttja samt trevliga och grönskande innergårdar med trädgårdsmöbler. Med sitt centrala läge endast ett mycket kort avstånd från resecentrum får ni perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns bl a gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, apotek, systembolag och restauranger. Inom kort öppnar även ny livsmedelsbutik i grannhuset. Utmärkt promenadavstånd till city!

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fålhagsleden 3 B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad