Såld

Fålhagen, Uppsala

Fålhagsleden 2A

Slutpris: 1 920 000 kr

Fålhagsleden 2A

Välplanerad 1,5:a i charmigt skick, belägen i Fålhagen med ett utmärkt avstånd till resecentrum!

Välkommen till denna praktiskt planerade och smakfulla lägenhet, belägen högst upp i huset, med en fantastisk balkong i fritt västerläge. Mycket kort avstånd till resecentrum och centrala Uppsala!
Planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning och förvaring i inbyggda garderober med överskåp samt en möblerbar inre hall med ytterligare förvaringsmöjligheter i flera garderober. Ett charmigt kök av äldre karaktär, rymligt vardagsrum med plats för både din mat- och soffgrupp, en praktisk avskärmad sovdel med plats för större säng och ett fräscht stamrenoverat badrum med badkar. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong med kvällssol. Lägenheten håller ett genomgående charmigt skick med detaljer så som glasvägg av industrikaraktär med dubbeldörrar, fint originalgolv, högt i tak och fönsterbrädor i marmor.
Stabil HSB förening med stora renoveringar bakom sig. Kabel- tv och bredband 100 Mbit/s ingår i avgiften. Välskötta innergårdar med utemöbler och grillmöjligheter för de boende att nyttja.

Väldigt centralt läge endast ett stenkast till resecentrum vilket ger dig perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. Endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. Bra serviceutbud i området hos bl a affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek samt Stationsgallerian med ytterligare livsmedelsbutik. I det direkta närområdet hittar du även närlivs och flertalet rekommenderade restauranger. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Du får med andra ord direkt närhet till Uppsalas stadsliv och allt vad staden har att erbjuda, samtidigt som du har trevliga parkområden runt hörnet, perfekt för en picknick eller löpträning.

Anmäl ditt intresse idag för att inte gå miste om denna möjlighet!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fålhagsleden 2A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad