Såld

Fålhagen, Uppsala

Fålhagsleden 13

Slutpris: 4 480 000 kr

Fålhagsleden 13

Charmig modern vindslägenhet med öppet till nock, stor terrass och en stämningsfull braskamin!

Ljus och charmig vindslägenhet i gavelläge och genomgående bra skick. Unik lägenhet som erbjuder allt du kan önska; öppet till nock med 5 m takhöjd, snedtak, terrass på ca 15 kvm med sol hela dagen och en värmande braskamin vilket tillsammans ger lägenheten en fantastisk karaktär. Genomgående vackra parkettgolv och ljusa ytskikt.

Planlösningen erbjuder fint kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljus inredning med rostfria vitvaror och smakfullt kakel ovanför arbetsytorna. Ett trivsamt sovrum med snedtak och ingång till rymlig klädkammare, samt ett väldisponerat sovrum/kontor, fräscht rymlig badrum med dusch och tvättavdelning. Rymligt vardagsrum med plats för såväl matgrupp som soffgrupp framför den stämningsfulla braskaminen.

Modern fastighet uppförd 2010 med hiss från markplan. Stabil och välskött förening. Gårdsmiljö med trädgårdsmöbler. Här bor ni centralt i populära kvarter med ypperligt pendlarläge och närhet till bl a mataffär, gym och barnomsorg samt all tänkbar service. Behagligt gångavstånd till citykärnan genom den trivsamma Frodeparken.

Varmt välkomna på visning!

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fålhagsleden 13, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad