Till salu

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 4A, 7 tr

Nästa visning
calendar icon söndag 1 oktober 15:00 - 15:30
2 995 000 kr
area icon Yta
  • 44 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 629 kr/mån
floors icon Våning
  • 7 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Fabrikörvägen 4A, 7 tr

Optimalt planerad 2a med exklusiva materialval i eftertraktade Nacka strand. Högt upp i huset.

Optimalt planerad 2:a med exklusiva materialval i eftertraktade Nacka strand, fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. Högt upp i huset.

Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, mysigt sovrum och stort stilrent badrum.
Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, optimal planlösning med dolda rör och golvvärme.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stor öppen yta med utrymme för matbord, soffgrupp och tv-möblemang.
Välutrustat kök med stilrena köksluckor integrerade vitvaror, bra förvaring och goda arbetsytor på exklusiv bänkskiva i sten. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, köksfläkt, mikrovågsugn, integrerad kyl/frys och diskmaskin. Sovrummet är perfekt planerat för dubbelsäng.

Stort och exklusivt badrum med svart klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasvägg, handfat, handdukstork, dimmer, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. 

Bostaden har ett genomgående toppenfint skick med målade väggar och ekparkett på golv. 

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 1 oktober, 15:00 - 15:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Fabrikörvägen 4A, 7 tr, Till salu i Nacka Strand, Nacka

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad