Såld

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 15, vån 2

Slutpris: 3 000 000 kr

Fabrikörvägen 15, vån 2

Ca 26 kvm uteplats // 1.5:a // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Bli först att flytta in // Påkostade materialval // Röda huset // Mysig innergård // Relax i föreningen

Stor 1a med sovalkov och en fantastisk uteplats på ca 26 kvm. Lägenhetens totala yta är hela 50 kvm tack vare biytan om 17 kvm. Den sociala ytan är enkel att möblera och terrassen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. I och med sutterrängläget, så kännas detta mer som en balkong jämfört med en uteplats eftersom den ligger på våning 2 mot gatan. Snyggt kök från HTH och stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Väl tilltaget badrum utrustat med kombimaskin.

Välkommen till en fantastisk lägenhet belägen i lugnt läge mot innergården. Vardagsrummet är ljust och luftigt. Snyggt kök från HTH och stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Väl tilltaget badrum utrustat med kombimaskin.

På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning
med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal,
övernattningslägenhet eller kontor.

På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger
vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den
fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera
håll.

Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, el-sparkcykel, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand.

Bilderna är från andra lägenheter i huset, med likadana materialval, men utformningen avviker från denna lägenhet.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 15, vån 2, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad