Såld

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 15, 8 tr

Slutpris: 4 650 000 kr

Fabrikörvägen 15, 8 tr

Högst upp och balkong i söderläge!

Högst upp i soligt söderläge // Magisk utsikt mot Stockholm // Optimerad 3:a // Bli först att flytta in // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Röda huset // Mysig innergård // Relax i föreningen // Tillträde är flexibelt.

Avgiftsfritt fram till årsskiftet!

Högst upp i huset ligger denna välplanerade hörnlägenhet med balkong i söderläge! Bostaden bjuder också på en fantastisk utsikt över takåsar mot Stockholm! Lägenheten har en smart planlösning som naturligt delar upp vardagsrummet i en loungedel och en matrumsdel. Snyggt kök från HTH och stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Den stora balkongen om ca 8 kvm i söderläge har utgång både från vardagsrum och ett av sovrummen. Rymligt badrum utrustat med kombimaskin. Bostaden är inredd med smakfulla och tidsenliga materialval.

På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning
med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal,
övernattningslägenhet eller kontor.

På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger
vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den
fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera
håll.

Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, el-sparkcykel, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 15, 8 tr, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close