Såld

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 15, 4 tr

Slutpris: 5 100 000 kr

Fabrikörvägen 15, 4 tr

Balkong i västerläge!

Ca 8 kvm balkong i västerläge // Möjlig 4:a // Bli först att flytta in // Hörnlägenhet // Möjlig garageplats // Påkostade materialval // Röda huset //Mysig innergård // Relax i föreningen // Ett begränsat antal lägenheter kan köpas av juridisk person.

Avgiftsfritt fram till årsskiftet!

Rymlig 3:a (möjlig 4:a) med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås även bostadens trivsamma och rymliga balkong om ca 8 kvm i västerläge som blir en förlängning av den sociala ytan. Lägenheten har två sovrum varav ett större med garderobsvägg. Väl tilltaget badrum utrustat med kombimaskin. Det finns även en separat gäst-wc, perfekt för den större familjen. Bostaden är inredd med smakfulla och tidsenliga materialval. I föreningens lägenhetsförteckning, så är denna registrerad som fyra rum och kök. Det går enkelt att göra ett sovrum till genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet!

På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning
med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal,
övernattningslägenhet eller kontor.

På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger
vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den
fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera
håll.

Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, el-sparkcykel, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand.

Bilderna är från motsvarande lägenhet på plan 2 och skiljer sig således angående utsikt osv.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 15, 4 tr, Såld i Nacka Strand, Nacka Planlösning från Fabrikörvägen 15, 4 tr, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad