Såld

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 14

Slutpris: 7 650 000 kr

Fabrikörvägen 14

Etagelägenhet med stor inglasad terass!

Äntligen! Sällan till salu!

En riktigt bra familjevåning i Nacka Strands lugnaste del, men ändå nära till allt! Här bor du på en attraktiv och lugn återvändsgata i en ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad. Föreningen bildades år 1999 och har byggt upp en god ekonomi.

Fantastiskt bra planlösning! Det är därför nuvarande ägare bott sedan lägenheten byggdes 2000, hela 23 år. Den passar för livets olika skeden, både för paret utan barn, men extra bra för barnfamiljen. Tre sovrum, som alla är bra i storlek. Här bor barnen på nedre plan med egen ingång, badrum och hobbyrum. På övre plan finns ett sovrum, badrum och härlig umgängesyta i kök med öppen planlösning mot vardagsrum och inglasad terass.

Gott skick med fina parkettgolv, ljusa färger, helkaklade badrum, renoverat och snyggt kök, stor inglasad terass med sjöutsikt. Entré på båda plan. Från nedre plan når man direkt tvättstugan, vilket är extremt bekvämt.

Till lägenheten hör ett stort förråd om hela 8 kvm. Parkering i låst garage är garanterat för endast 700 kr per månad.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 14, Såld i Nacka Strand, Nacka Planlösning från Fabrikörvägen 14, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad