Såld

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 11, 1 tr

Slutpris: 5 200 000 kr

Fabrikörvägen 11, 1 tr

14 kvm markterrass

Ljus hörnlägenhet med ostörd lummig terrass mellan husen// Både terrass och balkong // Här bor man med ett stilrent HTH-kök i öppen planlösning mot vardagsrum och direkt anslutning till den stilrena, uppmurade stenaltanen direkt utanför altandörren. // Bredband ingår i avgiften // Den lummiga terrassen fungerar som ett extra sommarrum med infälld och mysig belysning // Möjlighet att bygga pergola alternativt uterum framöver om så önskas // Mycket väldisponerad lägenhet med både badrum och gäst-wc // Stor terrass om 15 kvm som blir ett femte rum framåt vårkanten // Bli först att flytta in med exklusiva nya materialval // På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. // Garageplats garanteras // Gröna huset // Mysiga lummiga innergårdar // Relax i föreningen // Tillträde flexibelt.

Juridisk person godkänns enligt prövning!

I föreningens lägenhetsregister är denna bostad registrerad som fyra rum och kök. Nuvarande ägare har valt att inte sätta upp en vägg, men om så önskas, så fixar de innan inflytt.

På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor.

På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 11, 1 tr, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad