Såld

Nacka, Stockholm

Fabrikörvägen 10D, vån 3

Slutpris: 4 450 000 kr

Fabrikörvägen 10D, vån 3

Toppmodern 3:a i det påkostade projektet No.4!

Nu har du möjlighet att förvärva denna trea i toppskick på bästa läge i eftertraktade Nacka Strand! Bostaden har ett högt läge med sjöutsikt och är belägen i Oscar Properties påkostade och smakfulla projekt No.4.

- Omsorgsfulla materialval
- Ljus och luftig
- Garage
- Biorum
- Trevliga sociala ytor
- Diskmaskin
- Tvättpelare
- Nära till natur och grönområden
- Källarförråd

Bostaden erbjuder ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier, fint genomgående golv och ljusa väggar. Här finns allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor och alla tänkbara bekvämligheter. Här erbjuds ett väldisponerat boende med sjöutsikt, högt i tak och omsorgsfulla material. Det luftiga vardagsrummet är i öppen lösning med köket som skapar härliga ytor för umgänge och samvaro. Här ryms allt önskat vardagsrumsmöblemang och en stor matgrupp, perfekt för större middagsbjudningar. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek och ett helkaklat badrum med tvättpelare. Bostaden har genomgående bra förvaringsmöjligheter.

Här bor ni i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet men har ändå närhet till stan. Nacka strand erbjuder härliga promenadstråk längs den vackra kajen med fantastisk utsikt. En stadsdel under förändring och uppbyggnad från gammal kontorsstad till bostadsområde. Från kajen går båten till Nybrokajen året om och det finns även mycket goda kommunikationer med bussar till slussen.
Med båtfärjan Sjövägen kan du med SL ta dig till Nybroviken på bara 30 min, med färjan når du också Frihamnen och Lidingö. Buss 443 tar du dig till Slussen på ca 10 min. En förlängning av tunnelbanan planeras med tänkt station nära bostaden. Förutom SL-färjan stannar här flera skärgårdsbåtar. Med bil kommer man snabbt till motorväg och Södra Länken. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans med mera. Det finns också flera förskolor, skolor, restauranger, gym och närbutiker i närheten. Ett boende i den ultimata kombinationen av stad och natur.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 10D, vån 3, Såld i Nacka, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad