Till salu

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 10A

  • price tag icon 5 364 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
8 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 72 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 364 kr/mån
floors icon Våning
  • 8 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Fabrikörvägen 10A

Sällsynt 3:a högst upp med terrass i magiskt syd och västerläge!

Med havet och Stockholms inlopp som granne saluförs nu detta fantastiska boende beläget i populära projektet No. 4 i Nacka Strand. Högst upp i huset med takterrass i söder och västerläge som går runt hela lägenheten, i bästa möjliga läge saluförs just nu en av områdets absolut läckraste trerummare. Här bor du med allra högsta livskvalitet med enastående sjöutsikt över Stockholms inlopp från Fjäderholmarna med Blockhussudens fyr nedanför lägenheten. Med sol från förmiddag till kväll blir detta ett svårslaget boende för den som vill ha det allra bästa. Ett lyxigt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Med en knapp 20 minuters båttur till Nybroplan eller 10 minuters bilresa till Slussen får du Nackas bästa möjliga läge. Denna bostad måste upplevas på plats. Hjärtligt välkommen på visning!

- Sällsynt bostad som aldrig tidigare saluförts.
- Hörnterrass i bästa solläge!
- Havsutsikt

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Fabrikörvägen 10A, Till salu i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad