Såld

Norra Lännersta, Nacka

Fäbodvägen 23

Slutpris: 7 650 000 kr

Fäbodvägen 23

Snygg och välplanerad villa med nytt kök, trevliga och ljusa sällskapsytor samt hela fem sovrum

Välkommen till en snygg villa byggd 1998, men smakfullt renoverad och utbyggd 2022. Här bor man lite ovan gatunivå på en återvändsgata på en lummig och mycket solig tomt, helt utan insyn. Hemmet är ytterst välplanerat och ger ett rymligt, fräscht och mycket trevligt intryck. Här ryms dessutom hela fem bra sovrum så alla i familjen får sin egen vrå. Ett lyxigt hem att flytta in och njuta av från första stund och med låga driftskostnader.

Stensatta uteplatser omsluter villan på tre sidor och här finns även en bra gräsmatta med plats för lek, gungor, studsmatta och bollspel. De små kan ha roligt i den fina lekstugan och upphöjda odlingsbäddar bjuder in till grönsaksodling.

Innanför ytterdörren välkomnas man av en stort och ljus hall med högt i tak. Denna del, tillsammans med ett sovrum rakt fram, byggdes nyligen till huset och gör det så mycket mer praktiskt i vardagen. Hallen rymmer gott om förvaring bakom skjutdörrar.

Ett stort och härligt rum utgör vardagsrum och kök i öppen planlösning. Rummet kantas av flertalet fönster och två altandörrar leder ut till altanerna utanför. Det ger ett härligt ljus!

Köket, som delvis skiljs av från matplatsen av en köksö, totalrenoverades år 2020. Här finns luckor i ask överst och en mjukt grön nyans undertill. De vackra gråbeiga bänkskivorna är av kalksten; Jura Grey. Här ser man fossiler som är 150 miljoner år gamla. Samtliga vitvaror är nya.
I anslutning till vardagsrummet finns ett smart inrett mindre sovrum med mysig heltäckningsmatta på golvet. Det är möjligt att ta ner väggen och integrera denna yta med resten av vardagsrummet om man önskar en större yta. Entréplan har vidare ett badrum som går i gråvitt och en praktisk tvättstuga med utgång till trädgården. Praktiskt när man vill hänga tvätten i friska luften.

På övre plan är taket öppet ända upp till nock i alla rummen. Det bidrar till rymden och den charmiga känslan som finns i detta hem. Här uppe finns ett allrum med tre bra sovrum belägna runt. Föräldrasovrummet är riktigt rymligt och har mjuk, grå heltäckningsmatta och en egen walk-in-closet. Badrummet på övre plan är kaklat och har badkar.

Båda plan har vattenburen golvvärme vilket ger skön komfort och låga driftskostnader. Frånluftsvärmepumpen är ny från år 2021.

Välkomna att uppleva denna barnvänliga idyll med kort avstånd till både förskola, skolor, affärer och bussar!

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fäbodvägen 23, Såld i Norra Lännersta, Nacka Planlösning från Fäbodvägen 23, Såld i Norra Lännersta, Nacka Planlösning från Fäbodvägen 23, Såld i Norra Lännersta, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad