Såld

Norra Lännersta, Nacka

Fäbodvägen 10

Slutpris: 9 500 000 kr

Fäbodvägen 10

Välskött familjevilla med garage med solig, plan trädgård i Norra Lännersta

Välkommen till en rymlig villa på en lugn och lummig gata. Hemmet är välplanerat och rymmer den stora familjen. Här finns fina sociala ytor med stora fönster mot altaner och trädgård. Villan har idag fyra bra sovrum - med möjlighet att enkelt dela av till fem sovrum. Allt är mycket väl omhändertaget, ljust och snyggt.

Detta hem är beläget på en lugn villagata med en plan och mycket solig trädgård i söder och väster. Trädgården är belägen lite in från den lugna återvändsgatan, vilket skapar en fin avskildhet och trygg miljö för barn att leka. Framför de stora altanerna breder en gräsmatta med ut sig. Terrassen har delvis tak, vilket skapar ett underbart rum att äta ute i oavsett väder.

Ett isolerat garage om 37 kvm med ett rejält förråd och verkstad i anslutning förenklar livet. Garageporten har fjärrkontroll så att man kan köra rakt in när man kommer hem. I upphöjda odlingslådor växer jordgubbar. Det finns även svartvinbärsbuskar. En häck gränsar av mot omkringliggande fastigheter. Det finns en äldre brunn på fastigheten från tiden då det låg sommarstugor här. Vattnet är perfekt för att bevattna trädgården med.

Innanför ytterdörren välkomnas man av en trevlig, stor hall med god plats för förvaring i en garderob med skjutdörrar. I hallen ligger klinker med golvvärme på golvet. Vardagsrummet och matplatsen ligger i öppen planlösning. En altandörr och stora fönster leder ut till altanen i söderläge utanför. Denna är delvis belägen under tak. Köket, vägg i vägg, är hemtrevligt inrett med både gott om arbetsytor och skåpsutrymmen. En praktisk halvö delar av mellan köksdelen och matplatsen som rymmer sex personer. Här sitter man framför fönster mot villans västsida. En altandörr går ut mot altanen utanför. Här ryms en större matgrupp under tak. Ett härligt ställe att samla vännerna om sommarkvällarna.

På detta entréplan finns även ett stort sovrum och ett snyggt, kaklat badrum med dusch och bastu. Från tvättstugan har man utgång till till trädgården på norrsidan av villan - ett bra ställe att hänga tvätt.

En trappa upp möts man av ett stort allrum. En bred fönsterkupa ger rymd och ljus åt rummet. Här ryms en större sittgrupp och även en arbetshörna. Runt detta härliga allrum är de tre sovrummen belägna. Ett av dem är mycket väl tilltaget och har utgång till en balkong under tak. Badrummet på detta plan är snyggt helkaklat och har utrymme för badkar om man så önskar, en bred tvättställskommod, wc samt ett takfönster för fint ljus.

Lännersta, eller Källvägsområdet som denna del även kallas, är ett omtyckt, lugnt och lummigt villaområde med villor av varierande ålder och stil. På kort av stånd finns flera fina badsjöar, t ex Glasbrukssjön och Bagarsjön. Lännersta har närhet till flera fina skolor och förskolor. Närmaste förskola är Källans förskola, endast 350 meter från villan. En gångväg i slutet av Fäbodvägen tar en dit. Även populära Bågens förskola ligger på kort gångavstånd. Skolor i området är Björknässkolan (f-9), Boo Gård skola (f-9), Myrsjöskolan (f-9) och Lännersta skola (f-6).

På kort promenadavstånd finner du både Hemköp och Orminge Centrum med bl a butiker, apotek, systembolag, vårdcentral och bibliotek. Villan ligger perfekt om man vill pendla till city: från busshållplats Telegramvägen på Värmdövägen. Här går busstrafiken tät dygnet runt. Bland annat trafikerar buss 444, 445 och 422 denna hållplats och på 17 min är du vid Slussen. I rusningstrafik går även bussar direkt till och från T-centralen. Med bil når du Stockholms city på 15 min.

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fäbodvägen 10, Såld i Norra Lännersta, Nacka Planlösning från Fäbodvägen 10, Såld i Norra Lännersta, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad