Såld

Ulleråker, Uppsala

Eva Lagerwalls väg 28

Slutpris: 3 400 000 kr

Eva Lagerwalls väg 28

Taklägenhet med fantastisk utsikt i hus med hiss från markplan!

Njut av ett extraordinärt boende i denna inbjudande och ljusa penthouselägenhet som inrymmer hall, två sovrum med bra förvaringsmöjlighet samt helkaklat badrum/wc med badkar. Vidare finns ett rejält, ljust och riktigt härligt vardagsrum och slutligen så finns köket, med bra förvaringsmöjligheter, och med matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet, utgång till stor terrass med områdets bästa utsikt. Lägenheten har ingen insyn och tack vare terrassens läge så ges man en lummig och naturnära känsla med fantastisk utsikt.

Bostadsrättsföreningen har egen äppelodling, fotbollsplan, lekplats och grillplats på gården. Lägenhetsinnehavaren nyttjar också ett rymligt förråd i markplan.

I naturnära och lugna Ulleråker bor du med naturen "inpå knuten" och via gång- och cykelstråk utmed Fyrisån tar du dig gärna in till city. För den som hellre åker buss så finns en busshållplats på bekvämt avstånd bara ett "stenkast" från lägenheten. För dig som studerar eller arbetar på SLU och SVA så kan läget knappast vara bättre då det endast är en kort promenad till området. Läget är också bra för dig som vill ha närhet till Ångström, BMC eller Akademiska sjukhuset och för dig som vill vidare ut på E4:an så är det relativt nära till påfart.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Eva Lagerwalls väg 28, Såld i Ulleråker, Uppsala Planlösning från Eva Lagerwalls väg 28, Såld i Ulleråker, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad