Såld

Ulleråker, Uppsala

Eva Lagerwalls väg 28

Slutpris: 3 600 000 kr

Eva Lagerwalls väg 28

Renoverad gavellägenhet med inglasad balkong två toaletter och hiss ifrån markplan.

Välkommen till denna charmiga och välskötta gavellägenhet med en imponerande renovering och ett fantastiskt läge! Bo bekvämt i denna öppna och moderna planlösning, komplett med dubbla toaletter och en underbar balkong med vy över trädtopparna. Omges av en naturskön miljö och en fridfull innergård, här kan du njuta av lugnet bortom biltrafikens störningar.

Den tredje våningen ger dig en privat och insynsskyddad tillvaro, nås enkelt med hissen från markplan. Hallen välkomnar dig med gott om utrymme för avhängning och förvaring. I det ljusa och luftiga vardagsrummet har du direkt tillgång till en stor inglasad balkong där du kan koppla av med en rogivande utsikt. Det stilrena köket är fullt utrustat med köksö, stenbänkskiva och en trevlig matplats intill fönstret.

Två väl tilltagna sovrum erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, varav ett har en fransk balkong med utsikt mot naturen. Badrummet är helkaklat med klinkers, dusch och tvättmöjligheter, medan den separata toaletten har wc och handfat. Lägenheten har nästintill totalrenoverats under åren 2019-2023 med bla nya golv, nytt Vedum kök, slipning och målning av väggar, målning av tak, nya innerdörrar, ny trall balkong, garderober etc.

Omges av vackra grönområden och cykelstråk längs med Fyrisån, här har du naturen som granne och enkel tillgång till både centrum och kollektivtrafik. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende – kontakta oss för visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya hem! Bredbandet ingår i månadsavgiften!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad