Kommande bostad

Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholm

Essingestråket 32

  • price tag icon 1 933 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 790 000 kr
area icon Yta
  • 32 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 933 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1938
Essingestråket 32

VÄLPLANERAD 1,5a MED DIREKT NÄRHET TILL GRÖNSKAN!

Här bor du i ett fantastiskt lugnt och insynsfritt läge i en välskött bostadsförening. Med en egen uteplats omgärdad av grönska och bara ett stenkast från Mälarens vatten. Bostaden erbjuder rymliga sociala ytor och en sovalkov med plats för en dubbelsäng. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch och handdukstork. Förvaringen är utmärkt med en "walk-in closet", eller så kan man ta bort garderoben och skapa ett riktigt sovrum. Strax nedanför huset finns badmöjligheter, och på kort gångavstånd finns en småbåtshamn, badplats, tvärbana, busslinje 1 samt mataffärer och restauranger.

Att bo på Stora Essingen har unika fördelar. Här får du en skärgårdskänsla mitt i stan med klippor, badplatser och småbåtshamn, samtidigt som du har city inom cykel- och gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med busslinje 1 och 91 som tar dig till centrala Kungsholmen och Fridhemsplan, samt Tvärbanan som går runt stan till Bromma, Globen och Hammarby Sjöstad.

Intresseanmälan
Ashkan Jalilian
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad