Såld

Lilla Essingen, Stockholm

Essinge Brogata 8

Slutpris: 4 295 000 kr

Essinge Brogata 8

Högst upp i huset med solig balkong och lyxiga materialval

Här erbjuds en fantastiskt chans till din nästa drömbostad. Äntligen saluförs nu en tvårummare högst upp i huset med balkong i soligt läge och genomgående exklusiva materialval och bra skick. Den genomgående planlösningen i kombination med det fria läget skänker ett härligt ljusinsläpp i bostaden oavsett tid på dagen.

-Högst upp i huset
-Balkong i söderläge
-Generös takhöjd om 2.75m
-Insynsskyddat läge
-Topprenoverad
-Lågt belånad förening om 988 kr/kvm
-Föreningen har 10 st parkeringsplatser
-Närhet till badplatser
-Goda kommunikationer
-Buss 1 och 56
-SL-båt till city

Bostaden erbjuder mycket av de vackra detaljer som användes under tidigt 30-tal. Redan i hallen slås du av den generösa takhöjden och de vackra furugolven som genomsyrar lägenheten. Bostaden är fördelad över ett stort och lättmöblerat vardagsrum som rymmer önskvärd möblering. Stora fönsterpartier skänker ett härligt ljusinsläpp i lägenheten och i anslutning med vardagsrummet når du även lägenhetens balkong. I soligt söderläge kan du här avnjuta solens alla timmar under dagen. Ett stilrent kök med bra förvaring och goda arbetsytor med öppen planlösning mot vardagsrummet för sociala sammankomster. Ett exklusivt renoverat badrum med duschhörna med glasvägg, handdukstork, tvättställning med kommod samt WC.
Ett stort sovrum i helt insynsskyddat läge med exemplarisk förvaring och plats för dubbelsäng.

Som en del av Brf Primusköket 4 bor du i en förening med god ekonomi och låg belåning om ca 988 kr/kvm. Föreningen består av 32 lägenheter varav samtliga är bostadsrätter och 6 lokaler som genererar en god inkomst varje månad. Fastigheten byggdes på tidigt 1930-tal och har genomfört de flesta stora renoveringar. Föreningen har ingen planerad avgiftshöjning och äger marken. För mer info finns föreningens egna hemsida; http://www.primuskoket4.se/

På Essinge Brogata 8 bor du i ett av Lilla Essingens absolut trevligaste lägen. På kort promenadavstånd når du Norr mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden med ett rikligt restaurangutbud. Du bor med närhet till såväl stadspuls som natur. På Lilla Essingen finns en härligt lummig strandpromenad längs med Mälaren. Ett fletal fina badbryggor & båtklubbar gör ön till en härligt idyll. Här finns mysiga cafeér, pizzeria, sushi och stjärnkrogen Lux. Närbutiken ligger rakt över gatan och apoteket finns i huset. Om du vill in mot stan går flertalet bussar regelbundet precis utanför dörren.

-En personlig favorit är att börja en vår- eller sommarmorgon med en promenad längst Norr mälarstrand. Genomgående promenadstråk längst vattnet och i fantastiska miljöer. Kan en morgon börja bättre?

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Essinge Brogata 8, Såld i Lilla Essingen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad