Såld

Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

Essinge Brogata 39, 4 tr

Slutpris: 2 100 000 kr

Essinge Brogata 39, 4 tr

Perfekt planerad funkisetta i gott skick högst upp i huset med fri sikt och goda kommunikationer!

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkomna till denna perfekt planerade funkisetta i gott skick högst upp i huset med fri sikt och goda kommunikationer! Här har ni ett yteffektivt boende med en fantastiskt fin utsikt mot Mälaren genom stora fönsterpartier i kök och allrum. Bostaden erbjuder flertalet charmiga originaldetaljer såsom speglade dörrar, fiskbensparkett, vackra fönsterkarmar och en generös takhöjd om 2,7 m. Lägenheten är smart planerad med ett separat arbetskök med stort fönster, en sovalkov om 160 cm vilket gör allrummet mycket lättmöblerat med gott om plats för vardagsrumsdel och matplats. Helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Från både kök och allrum kan ni njuta av solnedgången då lägenhetens fönster ligger åt väst. Förvaring har ni här gott om i form av två stora garderober i hallen och platsbyggd förvaring under sängen. En trappa upp från lägenhetens våningsplan har ni dessutom ett förråd för ytterligare förvaring.

Här bor ni i en välskött fastighet med mycket goda kommunikationer med 1:ans buss ett par minuter från dörren. Lilla Essingen är en sjönära stadsdel som bjuder på härlig småstadskänsla och närhet till city. Ön erbjuder lummiga strandpromenader längs Mälaren, flertalet badbryggor, båtklubbar och grönskande parker. Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad