Såld

Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

Essinge Brogata 19

Slutpris: 3 300 000 kr

Essinge Brogata 19

ACCEPTERAT PRIS

4 trappor upp i Lilla Essingens högst belägna fastighet finner ni denna pärla med balkong i soligt sydostläge! Här får ni, utöver milsvid utsikt, en väldisponerad bostad med god rörlighet, härligt ljusinsläpp och gott om förvaring. Stor sovdel som enkelt tar in en 180-säng. Bostaden erbjuder även ett halvrum som smidigt kan användas som exempelvis skrivbordsyta. De stora fönsterpartierna och balkongen ser ni ut över stora delar av Stockholm och Mälaren. Denna bostad är helt fri från insyn och är belägen på lugnt och tryggt läge. Detta boende har de viktiga grunderna: högt upp i huset med hiss, , luftig takhöjd om 2,70 m, balkong i solläge, bra planlösning. Utöver det finns ytterligare renoveringspotential. Du har möjlighet att sätta din egen prägel på en bostad som redan har allt det viktiga.

På Lilla Essingen bor man med närhet till såväl innerstan som naturen. Bostaden är belägen mitt på denna charmiga lilla ö med fantastisk natur och närhet till vatten åt alla håll. Enstaka minuters promenad tar er ner till Luxparken och de härliga miljöerna med park, bryggor och småbåtshamn.

Buss 1 tar er snabbt och smidigt till Fridhemsplan (och vidare in till centrum), var man har tillgång till blå bussarna 3 och 4 samt tunnelbanans gröna och blå linjer, och vidare till Hötorget, Kungsgatan och Stureplan. Förutom buss tar du dig lätt in till stan genom att cykla eller promenera. Från närbelägna Stora Essingen går tvärbanan som trafikerar sträckan Alvik - Hammarby Sjöstad. Med detta boende bor du centralt på Lilla Essingen med närhet till restauranger, butiker, parker och bad. Lilla Essingen är med sitt läge omgiven av Mälarens vatten och runt ön går en vacker strandpromenad. Här erbjuds unika möjligheter till bad från olika badbryggor och picknickchanser i Luxparken och Primusparken.

Stabil Brf bestående av 35 lägenheter varav 4 är hyresrätter. I kassan har föreningen över 3 400 000 kr. Stambyte genomfördes 2008.
Föreningen äger marken och klassificeras som äkta.

Varmt välkomna till en bostad med enorm potential!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Essinge Brogata 19, Såld i Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad