Såld

Fålhagen, Uppsala

Eskilsgatan 8A

Slutpris: 2 250 000 kr

Eskilsgatan 8A

Smakfullt renoverad etta med sovalkov och solig balkong, belägen precis intill city och resecentrum!

I attraktiva Fålhagen, med sitt optimala läge till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva denna charmiga lägenhet om ett rum och kök med sovalkov och solig balkong.
Här hittar du eftertraktade detaljer så som högt i tak, vackert bevarat originalgolv, skiljevägg av spröjsat glas, dimbar takbelysning och fönsterbrädor i vacker marmor. Efter renovering har lägenheten en attraktiv standard som smakfullt moderniserats och samspelar fint i stil med resten av fastighetens ursprungliga 50-tal. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning och förvaring i flertalet inbyggda garderober med överskåp samt ett upprustat originalkök med plats för matbord. Ett vardagsrum med plats för soffgrupp och en praktisk sovalkov som smidigt skärmar av en säng upp till 140 cm bred. Du får även en lugnt belägen balkong i bästa sydvästläge med sol i princip hela dagen och ett helkaklat badrum med dusch.
Utöver all möjlighet till förvaring i lägenheten har du även två separata förråd i fastigheten.

Brf Ringen är en väldigt välskött förening med god ekonomi. Här erbjuds du som boende bland annat tillgång till den grönskande innergården med flera trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt samlingslokal.

Här bor du i ett eftertraktat område, Eskilsgatan ligger dolt med en lugn och trivsam omgivning bland äldre vackra hus med grönskande innergårdar. Endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city och på vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Du får med andra ord direkt närhet till Uppsalas stadsliv och allt vad staden har att erbjuda, samtidigt som du har trevliga parkområden runt hörnet, perfekt för en picknick eller löpträning.

Här har du en lägenhet i mycket bra skick och med ett suveränt läge i Fålhagen, redo för dig att flytta in i sommar. Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Eskilsgatan 8A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad