Såld

Södermalm - Sofia, Stockholm

Erstagatan 22

Slutpris: 4 470 000 kr

Erstagatan 22

Ljus och välplanerad 2:a med balkong

Perfekt lägenhet för såväl paret som singeln, välplanerad och i mycket bra skick! Trevlig balkong med platsbyggt möblemang och utsikt över Erstagatans växande restaurang- och caféliv. Modernt kök med vitvaror från Smeg och Electrolux, samt fräscht helkaklat badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Sovrummet ligger i ett burspråk med stora fönsterpartier där en dubbelsäng enkelt kan rymmas.

- Förberett för tvättmaskin
- Gratis gym i källaren
- Knutpunkten Sofia Station växer fram
- Möblerad takterrass i söderläge med grill
- Rymligt vindsförråd
- Äkta förening som äger marken

Lägenheten återfinns i en mycket välskött förening med låg skuldsättning och stora intäkter från kommersiella lokaler. På senare år har flera av de större renoveringarna gjorts och stambyte skedde så sent som 2004. Föreningen äger marken vilket är ytterligare en fördel.

Denna adress erbjuder ett bekvämt boende i ett eftertraktat och växande område, omgivet av en mångfald av charmiga caféer och restauranger. Endast ett par minuters promenad till Nytorget samt med närhet till grönområden i Vita bergsparken och Sofia Kyrka.
Kommunikationerna är utmärkta med 2:ans buss precis utanför porten, 3:ans buss några minuter bort, och även 66:ans buss mot Södra Station. I Stigbergsparken knappt 2 minuter bort byggs nya tunnelbanan mot nacka och söderort. Station Sofia blir då en ny knutpunkt på östra Södermalm där tunnelbana, bussar och entrén till Ersta sjukhus möts.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Erstagatan 22, Såld i Södermalm - Sofia, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad