Kommande bostad

Centrum, Enköping

Eriksgatan 36

2 795 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 92,4 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 227 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1978
Eriksgatan 36

Unik och sällsynt etagelägenhet med låg månadsavgift i Enköpings centrum!

Här kommer nu ett unikt och sällsynt tillfälle att förvärva en etagelägenhet om 92,4 kvm fördelat på fyra rum och kök med två toaletter, två balkonger samt hiss i Enköpings centrum!
Detta är en av Enköpings mest stabila föreningar och med en låg månadsavgift.

Ni når lägenheten via skyddad och bilfri innergård som leder er fram till porten där du tar hissen eller trappan upp. Boendet har en bra planlösning och på entréplan finner du en välkomnande hall i öppen planlösning mot kök och matplats. Vidare in hittar ni vardagsrum med utgång till balkong i sydvästligt läge samt ett badrum.

Föreningen är mycket välskött, med en låg belåning om endast 424 kr/kvm och låga månadsavgifter där värme, varm- och kallvatten och kabel-tv ingår. Till bostaden hör ett förråd om ca 12 kvm i källaren och möjlighet till varmgarage finns!

Här bor du bekvämt med torget, butiker, restauranger och caféer runt knuten. Gångavstånd till Hamnen och Å-promenaden.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Eriksgatan 36, Kommande i Centrum, Enköping Planlösning från Eriksgatan 36, Kommande i Centrum, Enköping
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad