Såld

Vänge, Uppsala

Enstigen 8

Slutpris: 3 550 000 kr

Enstigen 8

Välplanerat parhus med garage. Belägen på lugn och barnvänlig återvändsgata i populära Vänge!

Välkommen till detta yteffektiva och tilltalande parhus. Huset är i fint skick och har genomgående ljus färgsättning. På entréplan finner ni sällskapsytorna medan alla sovrummen är praktiskt samlade på övre plan. Mot trädgården får ni även ett fint inglasat uterum med tillhörande trädäck. Ljus och insynsskyddad trädgårdstomt med lättskötta gräsytor och fruktträd. I anslutning till huset ligger ett garage med intilliggande rymlig förrådsdelen. Här bor ni med ett mycket barnvänligt läge på lugn återvändsgata. Fiberansluten fastighet.

I Vänge bor ni med goda kommunikationer till Uppsala via buss, bil eller cykel. Här finns förskola, skola samt en pizzeria/restaurang. För er som gillar sport finns Hagunda IF och Hagby IK, vilka har ett rikt utbud av aktiviteter såsom fotboll, innebandy, friidrott, tennis, paddel.

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Enstigen 8, Såld i Vänge, Uppsala Planlösning från Enstigen 8, Såld i Vänge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad