Såld

Örsundsbro, Enköping

Enköpingsvägen 20

Slutpris: 3 500 000 kr

Enköpingsvägen 20

Stort och fint renoverat hus mitt i Örsundsbro

Välkommen till denna anrika byggnad som en gång i tiden var byns radio- och fotobutik. Men sedan många år är detta nu ett bostadshus med stora ytor. Huset är renoverat och är hela 160 kvm i boyta. Planlösningen erbjuder fina sällskapsytor i form av kök och matrum i öppen planlösning samt entrén som är den gamla butiken och ger ett fantastiskt välkomnande in i huset. Övervåningen inrymmer 3 sovrum och ett allrum med utgång till balkong. I källaren hittar du fina utrymmen i form av tvättstuga, pelletspanna, förråd, matkällare och garage.

Tomten som är 1.650 kvm är insynsskyddad och har en fantastisk grönska och ett stort trädäck. Här finns gott om plats för lek, umgänge, odling samt grillning.

Fastigheten ligger mitt i Örsundsbro centrum nära torget och busstationen. I Örsundsbro samhälle finns mycket bra service med ICA-affär med post i butik, skola upp till ÅK 9, distriktsläkarmottagning, tandläkare, förskola och fritids, restauranger samt bibliotek. Det är täta bussförbindelser till Uppsala, Enköping och Bålsta varifrån pendeltåg går till Stockholm. Småbåtshamn finns nere vid Örsundaån och från denna når man Mälaren. I omgivningarna runt Örsundsbro finns stora skogs- och strövområden. Kommunal badplats finns vid Alstasjön på ca 3 km avstånd. I Örsundsbro samhälle bor f.n. nära 2.000 personer och planer finns på ytterligare bebyggelse. Avstånd till Uppsala är ca 25 km, till Enköping ca 20 km och till Stockholm ca 65 km.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Enköpingsvägen 20, Såld i Örsundsbro, Enköping Planlösning från Enköpingsvägen 20, Såld i Örsundsbro, Enköping Planlösning från Enköpingsvägen 20, Såld i Örsundsbro, Enköping
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad