Till salu

Nyby, Uppsala

Elin Wägnersgatan 35

1 695 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 61 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 076 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 2 (ingen hiss)
Elin Wägnersgatan 35

Prisvärd, rymlig 2:a med balkong i soligt söderläge!

En trappa upp finner ni denna bostad. När ni kliver över tröskeln möts ni av en välkomnande vy över stora delar av bostaden. Hall med god avhängningsyta i både hatthylla samt klädkammare. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i sydväst. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Kök med rejäl matplats invid fönster mot gård och goda förvaringsmöjligheter i vit skåpinredning.

Brf Borgen är en välmående förening med låg belåning per kvadratmeter, ett fördelaktigt gemensamt elavtal och det mesta inkluderat i avgiften. Det finns många gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum och bastu. Det finns externt förråd till varje bostad och det är även kort kötid till samtliga parkeringsplatser.

Bo i Nyby, ett välskött och trevligt område med barnvänliga innergårdar fyllda av grönska och lekplatser, fina strövområden intill park med Kastellparken som många barnfamiljer i Uppsala vallfärdar till, historik miljö vid Gamla Uppsala, nära Gränbystaden med omtyckta mataffärer, många förskolor, skola upp till högstadieålder och cykelavstånd till Gränby Centrum med alls slags handel ni kan tänka er och lite till. Det är även smidigt till påfarter till E4:an och 55:an för bilpendlare, intill kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor à 15 minuter till citykärnan.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Elin Wägnersgatan 35, Till salu i Nyby, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad