Såld

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 4, 7 tr

Slutpris: 3 950 000 kr

Ekuddsvägen 4, 7 tr

Vatten, vatten, vatten och magiska vyer! Kom och se bostaden, ni kommer bli kära.

Vatten, vatten, vatten och magiska vyer! Kom och se bostaden, ni kommer bli kära. Kan återställa matplatsen till ett sovrum för att få till en 3 rok.

På badrocksavstånd till Järlasjön ligger denna fina 2a (möjlig 3a) högt upp i huset med otrolig utsikt från balkongen i soligt västerläge.
Toppfin bostad med härligt hörnläge som ger ett vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en helt ny och rymlig förstorad balkong.

Välkomnande hall med exklusivt klinker på golv, bra avhängningsmöjligheter samt förvaring i intilliggande klädkammare. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är ljust och luftigt med plats för stor soffa, tv-möbler och som ni ser på bild även en stor harpa, härifrån når man balkongen som ligger i bästa västerläge med fantastisk utsikt över Järlasjön, Hammarbybacken och Kaknästornet med makalösa skymningskvällar.
Stort ljust kök med gott om förvaring i skåp som går ända upp till tak och stora arbetsytor på bänkskiva och köksö. Fullutrustat med induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, fläkt och kyl/frys. Plats för matbord för större sällskap i ett matsalsrum som tidigare var ett sovrum. Här kan du äta middag och umgås med hela släkten!

Helkaklat badrum med klinkersgolv. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, dusch, handfat och tvättmaskin.

Bostaden har ett genomgående toppfint skick med målade väggar och tak, på golvet ligger vackert Chevron trägolv utöver badrum och hall som som har klinker.
Bara att flytta in!

- Fantastik utsikt
- Balkong i västerläge
- Badrocksavstånd till Järlasjön
- Hörnläge med fönster i två väderstreck
- Bra kommunikationer med bussar, saltsjöbanan och kommande tunnelbana
- Gångavstånd till Nacka Forum och Sickla Köpcenter
- Nära till allt. Bad, shopping, kommunikationer, naturområden och parker.
- Billig parkering

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Paul Karlström
Assisterande mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekuddsvägen 4, 7 tr, Såld i Ekudden, Nacka Planlösning från Ekuddsvägen 4, 7 tr, Såld i Ekudden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad