Såld

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 4

Slutpris: 3 000 000 kr

Ekuddsvägen 4

Ljus hörntrea med stor balkong i öst och badrocksavtånd till Järlasjön!

Ljus hörntrea med stor balkong i öst och badrocksavtånd till Järlasjön!

- Billig parkering
- Balkong i österläge
- Möjlighet till kort tillträde
- Badrocksavstånd till Järlasjön
- Hörnläge med fönster i två väderstreck
- Gångavstånd till Nacka Forum och Sickla Köpcenter
- Bra kommunikationer med bussar, Saltsjöbanan och kommande tunnelbana

Välkommen till denna fina hörntrea. Genomgående fin bostad med härligt hörnläge som ger ett vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en helt ny och rymlig förstorad balkong. Välkomnande ljus hall med spottar i taket med bra avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden når vi bostadens stora vardagsrum med plats för stor soffa, tv-möbel och annat möblemang. Härifrån når vi också bostadens inglasade balkong i östläge med förmiddagssol. Två väl tilltagna sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och mycket förvaring. Stort ljust kök med gott om plats för förvaring i över och underskåp. Fullt utrustad med spis, diskmaskin, ugn, fläkt och kyl/frys. Matplatsen vid fönstret i köket ger dig en naturlig plats att njuta av måltiderna. Helkaklat badrum utrustat med vägghängd wc, badkar med dusch och handfat. Detta är en bostad att trivas i med gott om plats i ett av Nackas mest centrala lägen och tillgång till goda kommunikationer!

Ekudden är ett lugnt område, nära både sjö och natur men ändå så nära stan. I närområdet finns långsträckta cykelbanor och fina promenadstråk efter vackra Järlasjön, du kan lätt ta ett svalkande dopp på sommarhalvåret, vintertid är det populärt att åka skridskor över sjön. Närhet till Hellasgården som är en del av Nackareservatet med en fantastisk frisksportanläggning som är lika populär alla årstider, med bla. vandringsleder, motionsspår, fotbollsgolf m.m. Vid Ekudden bor du nära två av Stockholms finaste shoppingcentrum, Sickla köpkvarter och Nacka Forum. Här hittar du allt du kan tänka dig av restauranger, butiker och träning. Diselverkstan i Sickla är Nackas kulturcentrum här finns biograf, konsthall och bibliotek. Ekudden har mycket bra kommunikationer till och från stan, det är bara att välja hur du vill färdas, antingen med buss eller Saltsjöbanan, Tvärbanan tar dig mellan Sickla och Solna station. Tunnelbana, blå linjen är under byggnation och kommer gå mellan Kungsträdgården och Nacka Centrum, beräknas vara klar år 2030. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafiken i Nacka.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekuddsvägen 4, Såld i Ekudden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad