Till salu

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 4

Pris enl ök
area icon Yta
  • 69 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 245 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1959
Ekuddsvägen 4

** Generös balkong ** Badrocksavstånd till Järlasjön ** Fint ljusinsläpp från två väderstreck **

KOMMANDE FÖRSÄLJNING, Kontakta ansvarig mäklare Emma Strindin på 070 28 10 627 för mer info / privatvisning

** Generös balkong ** Badrocksavstånd till Järlasjön ** Hörnläge med fönster i två väderstreck ** Bra kommunikationer med bussar, saltsjöbanan och kommande tunnelbana
** Gångavstånd till Nacka Forum och Sickla Köpcenter ** Billig parkering **

På badrocksavstånd till Järlasjön ligger denna fina 3:a. Toppfin bostad med härligt hörnläge som ger ett vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en helt ny och rymlig förstorad balkong. Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är ljust och luftigt med plats för stor soffa, tv-möbler och härifrån når man balkongen som ligger i östläge med förmiddagssol fram till lunch. Stort ljust kök med gott om förvaring i över och underskåp. Fullt utrustad med spis, diskmaskin, ugn, fläkt och kyl/frys. Plats för matbord intill fönster. Här kan du äta middag och umgås med hela släkten! Helkaklat badrum utrustat med vägghängd wc, dusch, handfat och tvättmaskin.

Varmt välkommen att boka in dig på en privatvisning!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad