Såld

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 3

Slutpris: 2 660 000 kr

Ekuddsvägen 3

Äntligen en 1,5:a med utsikt över Järlasjön och grönska till salu! Missa inte chansen att förvärva detta toppen boende precis jämte vattnet! Bostaden är i fint skick så det är bara att flytta in och trivas!
Vardagsrummet är välplanerat och rymmer plats för soffgrupp, tv-möbel, fåtölj och liknande. Här finner du även sovalkoven och utgång till balkong. Balkongen vätter mot öst och bjuder på utsikt över berg, grönska och såklart vatten! Köket är stilrent och fullt utrustat. Badrummet är renoverat och helkaklat med plats för tvättmaskin om man önskar. Hallen erbjuder god förvaring i form av garderober och hatthylla. Golvet går i ljuston och väggarna målade i sobra färger som ger ett lugn i känslan.

- Balkong åt öst med sol hela förmiddagen fram till lunch
- Centralt benägen med vattnet som närmsta granne
- Välplanerad 1,5:a i fint skick

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekuddsvägen 3, Såld i Ekudden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad