Såld

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 3, våning 11

Slutpris: 2 700 000 kr

Ekuddsvägen 3, våning 11

VÅNING 11 MED FANTASTISK SJÖUTSIKT. PERFEKT PLANERAD & SÄLLAN TILL SALU.

- 11e våningen med glimrande sjöutsikt
- Badbrygga alldeles intill huset
- Måste upplevas på plats
- Perfekt planerad 1,5a
- 15 min till city

Njut av den magiska soluppgången och den strålande sjöutsikten. Inbjudande lägenhet med stora fönster & optimalt utnyttjade kvadratmetrar på vackra Ekudden intill Järlasjön. Strålande vy över sjön samt grönskande närområde som lockar till morgonfika, lunch och middag ute i det fria. Bostaden är i fint skick så det är bara att flytta in och trivas.

Planlösningen innefattar ett stort fint kök med matplats intill stort fönster där du gärna umgås med vänner till goda middagar. Fint stambytt badrum, stort lättmöblerat vardagsrum och en sovalkov med en naturlig plats för dubbelsäng. Från soffan njuter du av den vackra utsikten. Lägenheten är ljus, smakfull och väl underhållen. Hallen erbjuder god förvaring i form av garderober och hatthylla. Separat källarförråd.

Badbrygga några meter från huset för sköna dopp sommartid & skridsko/skidåkning vintertid. Grillplats för fina stunder med vänner och familj. År 2030 planeras tunnelbanan vara färdigställd med stationer i Sickla, Järla Sjö och Nacka Forum. Nära stan, Sickla, buss & Tvärbana.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekuddsvägen 3, våning 11, Såld i Ekudden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad