Till salu

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 3

  • price tag icon 2 895 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 695 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 38 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 895 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 12 (med hiss)
Ekuddsvägen 3

Äntligen en 1a med sjöutsikt och kvällssol

- Glimrande sjöutsikt och balkong i sydväst
- Badbrygga alldeles intill huset
- Perfekt planerad 1,5a
- 15 min till city

Njut av den vackra solnedgången och den strålande sjöutsikten. Inbjudande lägenhet med stora fönster & optimalt utnyttjade kvadratmetrar på vackra Ekudden intill Järlasjön. Strålande vy över sjön samt grönskande närområde som lockar till frukost, lunch och middag ute i det fria. Bostaden är i fint skick så det är bara att flytta in och trivas.

Planlösningen innefattar ett stort fint kök intill stort fönster där du gärna umgås med vänner till goda middagar. Fint stambytt badrum, stort lättmöblerat vardagsrum och en sovalkov med en naturlig plats för dubbelsäng. Från soffan njuter du av den vackra utsikten. Lägenheten är ljus, smakfull och väl underhållen. Hallen erbjuder god förvaring i form av garderober och hatthylla. Separat källarförråd.

Badbrygga några meter från huset för sköna dopp sommartid & skridsko/skidåkning vintertid. Grillplats för fina stunder med vänner och familj. År 2030 planeras tunnelbanan vara färdigställd med stationer i Sickla, Järla Sjö och Nacka Forum. Nära stan, Sickla, buss & Tvärbana.

Intresseanmälan
Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad