Såld

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 21

Slutpris: 6 750 000 kr

Ekuddsvägen 21

Denna magnifika etagelägenhet är belägen i ett perfekt frontläge med en fantastisk utsikt över vattnet och exponering mot söder. Bostaden har en riktig radhuskänsla och är helt utan insyn! Här väntar ett boende utöver det vanliga! På det övre planet presenterar sig tre rymliga sovrum, alla med enastående utsikt mot vattnet. Master bedroom är dessutom utrustat med en egen balkong, perfekt för avkoppling. Ett elegant helkaklat badrum med dusch, toalett, handfat och även framdraget för tvättmaskin kompletterar denna våning.

Vid nedstigandet längs trappan möts vi av ett generöst vardagsrum som erbjuder gott om plats för arbete, avkoppling och middagar om så önskas. Under trappen finns gott om förvaring. Här finns även ett ytterligare våtutrymme som är förberett för wc om så önskas och behövs. Vidare in i bostaden öppnar sig köket, där det också finns utrymme för en matplats. Från köket leder altandörren ut till en härlig uteplats med sol från morgon till kväll och självklart en makalös vy över vattnet! Här är det på sommarhalvåret en grönskande oas av såväl örter som vinrankan som har gett gedigen skörd av vindruvor tidigare år! Missa inte denna bostad i världsklass!

- Unik bostad
- Slående utsikt
- Radhuskänsla
- Helt utan insyn
- Etagelägenhet
- Frontläge mot vattnet

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekuddsvägen 21, Såld i Ekudden, Nacka Planlösning från Ekuddsvägen 21, Såld i Ekudden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad