Kommande bostad

Ekudden, Nacka

Ekuddsvägen 2

  • price tag icon 1 963 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 19 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 963 kr/mån
floors icon Våning
  • 9 av 10 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1957
Ekuddsvägen 2

Välplanerad etta med vacker utsikt - Insynsskyddad - Bra planlösning-Högt upp i huset

Välkommen att ta hissen högt upp i huset och möt denna helt insynsskyddade och charmiga lägenhet. Kliv in i en kvadratsmart etta och möts av en hall och kök. Vardagsrummet är stort och här finns det gott om plats för såväl soffa som stor säng och matbord. Lägenhetens fönster ger ett rikligt ljusinsläpp och den lummiga utsikten med sjöutsikt är fantastisk. Intill rummet ligger det renoverade kök med moderna material. Badrummet som nås från hallen är fräscht och stambytt med klinkergolv och kakel. Compact-living lösningen i badrummet är både smart och snygg. Magiska badplatser och bryggor 2 minuter ner från huset är väldigt lyxigt att ha.

Perfekt student, förstagångs eller övernattningslägenhet beläget i centralt läge mitt i Ekudden med närhet till kommunikationer och natur. Tack vare bra bussförbindelser smidigt att ta sig in till stan. Här bor du i en renoverad lägenhet med allt man kan tänkas behöva i lugna och trevliga omgivningar. Det är lätt att förälska sig i denna lilla pärla!

Lägenheten är belägen mitt på Sicklaön i området Ekudden och med Järlasjön bredvid. Ekudden är ett attraktivt bostadsområde med närhet till naturen och till storstaden. Järla sjön ligger precis intill och erbjuder både bad och skridskoåkning. Huset ligger mellan Nacka Forum och Sickla köpkvarter, dit du tar dig på några minuter per gångväg och cykelväg. Sickla Köpkvarter bjuder på galleria med ett 150-tal butiker, de större kedjorna, välbesökta restauranger samt biograf. Vid Sickla Köpkvarter finner du även flertalet gym och träningsanläggningar. Nacka Forum finns även det på promenadavstånd som ett av Stockholms största och modernaste köpcentrum, med allt utbud man kan behöva.

Intresseanmälan
Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Ekuddsvägen 2, Kommande i Ekudden, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close